"Suurin ihme on mielenrauha" -Amma-

sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Omppupomppu omenakauppaa


Kuvaamani Sataprossaa -corporate image
Tykkään yksinkertaistaa asioita ja vääntää niitä jopa rautalangasta. Simppeli on vaan niin kaunista.
 
Jos sinä saat yhden omenan ja minä saan yhden omenan, on silloin meillä yhteensä kaksi omenaa. Jos vielä onnistumme syömään omat omenamme kumpikin ihan omiin suihimme, on peli aika reilua, vai mitä. Fifti fifti.

Joskus onni ei ole myötä ja omenat katoavat toisten suihin, vaikka oma maha kurnii omenanälkää. Eniten se harmittaa, jos olemme omin pikku kätösin omppupomput puusta poimineet. Joku on silloin selvästi käynyt omenavarkaissa. Ketutus on tällaisessa tapuksessa todella oikeutettua. 

Kolmas, kaunein ajatus omenakaupassa kertoo uskomattoman mäihän tarinaa. Sinä saat omenoita kassipussillisen ja antajallekin tulee siitä hyvä mieli. Omppupomput löytävät kantajansa ja hyvänmielen antajansa. Siinä onkin hyvä kellotella ja öllötellä, kun on masu omppuja pullollaan ja kaikilla on hyvä mieli. Sitä on sataprossaa, yksinkertainen filosofia antamisesta, ilosta ja pyyteettömästä työstä toisten hyväksi.

Sataprossaa on Artun, Sampon ja Jounin tapa tehdä hyvää. Katso video poikien filosofiasta ja lue lisää toiminnasta heidän FB-sivuiltaan

Onni on tehdä hyvää.