"Suurin ihme on mielenrauha" -Amma-

perjantai 3. syyskuuta 2010

Elämässä saa heittäytyä

Olin tänään Kalliolan Mikon mainostoimisto Aava &Bangistä vetämässä koulutuksessa. Olipas mieliä avaava kokemus. Pistettiin porukalla liialliset järkeilyt povariin ja alettiin häröillä. Sitähän se luovuus parhaillaan on – ideointia ilman rajoja.

Odotan innolla mikä vaikutus tällä päivällä on työhöni ja siellä erityisesti markkinointiin sekä tiimityöskentelyyn liittyviin asioihin. Jatkosuunnitelmien mukaan muutosta on odotettavissa.

Huomaan usein sanovani, että rakastan jotakin. Mutta niin se vaan oikeasti on, että rakastan monia asioita tässä elämässä.Täällä kertaa rakastan sitä, kun ihmiset heittäytyvät täysillä idean vietäväksi, ovat avoimen hönttejä, mukavuusrajansa ylittäneitä luovuuteen hurahtaneita pellejä.

Brainstorming tai aivoriihi, millä nimellä sitä nyt kutsutaankaan, on loistava tapa kehitellä yhteistuumin asioita ja ideoita eteenpäin. Tekniikoita on monia, toinen tykkää selkeämmästä esim. ideoinnista satunnaisten kuvien perusteella ja toinen vapaammista tekniikoista. Päätavoitteena on rikkoa totuttuja ajatusmalleja ja kokea päräyttävä tunne luovuuden lähteillä ilman rajoja.

Elämässä saa tai itse asiassa pitää heittäytyä. Sehän on elämän ydin. Oli sitten kyse markkinoinnin suunnittelusta tai taiteen tekemisestä, jos sitä tekee täydellä sydämellä ja uskomattomalla pöhinällä, tulee lopputulos luennollisesti olemaan paras mahdollinen.

Kaikkea saa tehdä,
kaikkea pitää tehdä,
kaikkia ovia pitää tempoa,
kaikkia kuita kurkotella.
On vain yksi ehto: elinehto,
Värisevää sielua ei saa tallata.


-Tommy Tabermann-

Ei kommentteja: